Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på

Vores politik

Hos Tandlægerne Gerdes har vi som overordnet politik at sælge patienterne kvalitetstænder, som kan holde i mange år – ikke bare lave reparationer.

Dette er for at tandsættet for det første kan holde i mange år og for det andet samtidig ser godt ud. Det er i høj grad en del af en positiv livsstil at kunne smile pænt til verden.

Hos Tandlægerne Gerdes får patienten uanset stand, farve, påklædning eller bilmærke et reelt bud på, hvad der er den allerbedste behandling, at få lavet for, at tænderne holder og stadig er rigtig flotte.

Det er ikke op til tandlægen at vurdere patientens pengepung – men det er til gengæld 100% tandlægens ansvar at tilbyde den optimale behandling – derefter kan vi i fællesskab finde ud af, hvorvidt det lader sig gøre.

Behandling hos tandlægen

​Det er ganske uforpligtende at få en behandlingsløsning - ring blot til Tandlægerne Gerdes og få en tid.

Det er samtidig utrolig vigtigt, at patienten føler sig velkommen, tryg og velinformeret under hele behandlingsforløbet.​​​​​​

Dette gøres ved at informere både før, under og efter behandlingen.

Dette for også at komme eventuel tandlægeskræk til livs.

​Vi lægger stor vægt på smerte-venlig behandling. Vi gør meget ud af at sikre os at bedøvelsen virker og vi giver gerne ekstra bedøvelse undervejs i behandlingen, hvis der er det mindste behov for dette!!

Tryghed gives også, idet der opretholdes en meget høj hygiejne.

Der bliver heller ikke på patienternes vegne indgået kompromis med de materialer, vi bruger. Her bliver bl.a. ikke lavet sølvfyldninger, da disse indeholder kviksølv, og man nu flere år i træk inden for sundhedsmyndighederne har udskudt officielt at kalde dem for sundhedsskadelige.

Derfor ingen sølvplomber, der jo i øvrigt heller ikke er specielt kønne. Lattergas er af hensyn til miljøet også blevet en saga blot.

Har du i øvrigt sølvplomber og synes disse ser forfærdelige ud, misfarvning af tænder, ja i det hele taget, hvis du synes dine tænder er grimme på en eller anden facon, kan vi også give en ren kosmetisk behandlingsløsning.

Nogen får suget fedt, andre får ændret deres bryster og nogle får toupéer – ligeså vel kan man også få lavet sine tænder, som man ønsker det. Det meste kan lade sig gøre.​​​​​

Kontakt os på Tlf: 75 94 08 98 eller på E-mail: ​sanne@bisser.dk for at høre mere.​​

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 90 likes på​ Facebook


Tandlægerne Gerdes ApS - ​Gl. Landevej 27 A, 7000 Fredericia
+45 75 94 08 98
sanne@bisser.dk