Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på

Kundetilfredshedsanalyse

Resultater fra kundetilfredshedsundersøgelsen

​Konsulentfirmaet Isodent har udført en uvildig patienttilfredshedsundersøgelse hos tandlæge Sanne Gerdes i marts 2013.

Rapporten viser en patienttilfredshedsundersøgelse, som giver et klart billede af en meget tilfreds patientgruppe.

Der er bred målsætningsopfyldelse med forbedringer på flere parametre i forhold til forrige undersøgelse i 2012. Der ses således en klar forbedring i kommunikationen til patienterne om såvel behandlingsindhold som prisen for behandlingen, ligesom klinikken stort set ikke udsætter patienterne for ventetid på klinikken, og såfremt det alligevel er tilfældet, oplever patienterne sig velinformerede om årsag og omfang af denne ventetid.

Klinikken ønsker, at alle patienter over 50 år, i det omfang det er nødvendigt, har en behandlingsplan. Dette er den eneste målsætning klinikken endnu ikke opfylder fuldt ud. Der bør således fortsat være fokus på, hvorledes begrebet ”behandlingsplan” formidles til patienterne, og hvorledes disse kan hjælpes til at huske, at de faktisk har fået lavet og udleveret en behandlingsplan.

​Indfrielsen af patienternes forventninger til at komme på klinikken er fuldt ud opfyldte.

​Og der er meget stor tilfredshed med hele personalets måde at opføre sig på og ikke mindst lytte til og respektere den tillid patienterne giver klinikken ved at have valgt den som behandlingssted.

Langt den overvejende del af patienterne vil fortsat gerne anbefale klinikken til andre, hvilket kan opfattes som den ultimative tillidserklæring fra patienterne til klinikken som helhed.

Samlet set er der således tale om en meget tilfredsstillende og positiv patienttilkendegivelse, som giver klinikken et konstruktivt afsæt for den fortsatte yderst positive patientbehandling.​​

Tag kontakt til os ved at ringe på tlf. 75 94 08 98 eller skrive en e-mail til: sanne@bisser.dk.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 90 likes på​ Facebook


Tandlægerne Gerdes ApS - ​Gl. Landevej 27 A, 7000 Fredericia
+45 75 94 08 98
sanne@bisser.dk