Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på
Har du spørgsmål? Ring idag på

Tandimplantat

Et implantat er i mange tilfælde den eneste rigtigt tilfredsstillende løsning, når en tand eller flere skal erstattes efter eksempelvis sygdom eller et uheld.

Samtidig er teknikken så gennemtestet og afprøvet gennem mange år, at vi også tager den form for behandling med i vore overvejelser. Sidste år gav over en million implantater smilet tilbage hos mennesker verden over.

En stor fordel ved implantater er, at der ikke er nogen øvre aldersgrænse for, hvem der kan få et implantat. Så hvis de øvrige helbredsforhold er i orden, kan man også i en sen alder få genskabt sin tyggeevne og sit smil eller blot slippe af med en protese som ikke længere kan sidde ordentligt.

Få smilet tilbage - vejen til nye, faste tænder

​Vi ved, at vi forandrer os gennem hele livet og accepterer smilerynker og gråt hår – både hos os selv og andre. Derimod er det langt sværere at miste blot en enkelt tand.

Tab af tænder er for mange et tab af livskvalitet og selvtillid. Ved manglende tænder forandres vort udseende, vi bliver indfaldne, talen kan ændres, og en så grundlæggende funktion som evnen til at tygge maden forringes.

Vi samarbejder med en dygtig kirurg som laver implantatbehandlingen.

​Kontakt os på tlf: 75 94 08 98 eller skriv en e-mail til: ​sanne@bisser.dk ​for at høre mere om implantater.

Implantater er løsningen:

Ved erstatning af en enkelt tand.

Når en tandløs underkæbe gør det problematisk at bære en protese eller ved erstatning af en hel overkæbe- protese.

Ved flere manglende tænder i en tandrække.

​Tandrækken kan genskabes, uden det er nødvendigt at beslibe eventuelt intakte nabotænder (tænder uden fyldninger), som det sker ved montering af en bro.

Tandimplantater er tandlægernes mest avancerede våben mod tandløshed. Nye tænder, der hos de fleste mennesker sidder fast hele livet og som føles 100 % naturlige. Uanset om det er en, flere eller alle tænder, der skal erstattes.

Teknikken er gennemprøvet og veldokumenteret gennem 30 år og bygger på den simple kendsgerning, at rumaldrens mest succesrige metal, titanium, har en enestående evne til at tilpasse sig menneskeligt væv/knogle.

Denne egenskab udnyttes ved, at tandlægen sætter en rod af titanium ned i kæben, som kommer til at fungere som et fundament for den nye tand. Indgrebet foretages mens patienten er i lokalbedøvelse, og altså ved fuld bevidsthed. Skal tandlægen montere en helt ny over- eller underkæbe, skrues der 6-10 implantater i kæben (alt efter hvor stærk knoglen er).

Efter 2-4 måneder er den/de nye rødder vokset permanent sammen med kæben og er nu klar til at få monteret en/flere nye tænder. Mennesker er forskellige, men forløbet kan være helt ned til 8 uger.

Spørg os efter en individuel behandlingsplan.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 90 likes på​ Facebook


Tandlægerne Gerdes ApS - ​Gl. Landevej 27 A, 7000 Fredericia
+45 75 94 08 98
sanne@bisser.dk